avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CINE RASPUNDE IN CAZUL UNEI INUNDAȚII, PROPRIETARUL ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CINE RASPUNDE IN CAZUL UNEI INUNDAȚII, PROPRIETARUL NEFIIND ACASA.SUNT AFECTATE 3 ETAJE ÎN JOS.

CE DESPĂGUBIRI PUTEM CERE? ALTA VECINA A PIERDUT TOATE APARATELE ELECTRO-CASNICE. PROPRIETARUL ARE , LEGAL RĂSPUNDERE?
Cel mai recent răspuns: bellefille , utilizator 11:22, 18 Octombrie 2018
Proprietarul raspunde daca avaria care a generat inundatia la trei etaje mai jos s-a produs la una din tevile din apartamentul sau.Daca avaria s-a produs la coloana blocului ,raspunde Asociatia de Proprietari.Si intr-un caz si in altul putina responsabilitate din parte celor care au fost afectati,in sensul ca ar fi trebuit sa ia masuri urgente de la primele semne, ar fi redus proportiile pagubei.Dureaza ceva timp sa inunzi trei etaje.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in cazul unui apartament, nelocuit (aflat la etj 3), ... GabM GabM Buna ziua, In cazul unui apartament, nelocuit (aflat la etj 3), neasigurat, dar inundat grav din cauza infundarii instalatiei de scurgere/canalizarii de la ... (vezi toată discuția)
Responsabilitate pentru partile comune, in bloc fara asociatie de proprietari pcman pcman Bună seara, Am următoarea întrebare: c[b]ine este responsabil pentru administrarea și întreținerea părților comune într-un bloc fără asociație de ... (vezi toată discuția)
Problema inundatie bloc cristian196 cristian196 Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema. Am inceput sa renovez apartamentul si am lucrat la tevile de apa(instalatia sanitara) proprie din casa. Dupa ce am ... (vezi toată discuția)