avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... munca in folos. comunitatii transformata in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

munca in folos. comunitatii transformata in amenda,posibil?

Am primit x ani cu suspendare ,5800 lei cheltuieli judiciare,plus 90 de zile munca in folosul comunitatii,intrebarea este urmatoarea:Se pot transforma cele 90 de zile in amenda?cam cat ar costa?
multumesc

Alte discuții în legătură

Intrebare despre executareamuncii in folosul comuntatii prodans prodans Rog sa raspunda doar cineva care chiar se pricepe sau a mai trecut prin asta,fara misto-uri va rog,Multumesc. 1.In baza art. 91-92 c.pn.suspenda executarea ... (vezi toată discuția)
Conducere vehicul sub influența alcoolului AndreeaHo AndreeaHo Buna seara! Se poate solicita Ajutor public judiciar in cazul unui proces proces penal, dupa solutionarea procesului? In speta este o persoana fara venituri ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa Nicolette28 Nicolette28 Daca am primit o amenda administrativa +cheltuieli judiciare dar am fost scoasa de sub incidenta penala , mentionez ca nu am propietati de executat silit ce ... (vezi toată discuția)