avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... executarea sanctiunii prestarii unei activitati in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

executarea sanctiunii prestarii unei activitati in folosul comunitatii se prescrie in termen de 2 ani

sunt un baiat aa mai de la tara si nu inteleg sensul acestei fraze:

Mai trebuie sa stiti ca executarea sanctiunii prestarii unei activitati in folosul comunitatii se prescrie in termen de 2 ani de la data ramanerii irevocabile a hotararii judecatoresti prin care s-a aplicat sanctiunea.

cum adica?imi puteti explica mai pe intelesul meu?multumesc

Alte discuții în legătură

Prescripție amendã contravenționalã Floexe Floexe Art. 131 din OG nr. 92/2003 prevede prescripția amenzilor contravenționale. dar prescripția dreptului la acțiune cât este, de la ce dată ... (vezi toată discuția)
Amenzile se pot transforma in munca in folosul comunitatii? bigionut bigionut Buna ziua, Amenzile se pot transforma in munca in folosul comunitatii? Daca da, in ce conditii? Cazul meu: Am luat 3-4 amenzi pe perioada stundentie ... (vezi toată discuția)
Cand se prescrie sanctiunea aplicata unei contraventii? Alex13e Alex13e Am contestat un proces verbal prin cara mi se suspenda dreptul de a conduce autovechicule. Au trecut 9 luni de la intocmirea procesului verbal si cred ca am ... (vezi toată discuția)