avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua, am dat un dosar de executare catre un executor judecatoresc. Problema este ca debitorul nu face operatiuni de incasare prin banca si astfel suma a ramas nerecuperata. In acelasi timp debitorul detine o cafenea care functioneaza si de unde ii vin bani. L-am intrebat pe executor daca nu pot fii executate sumele pe care le gaseste la un moment dat in casa cafenelui asta presupunand ca ar putea sa mearga la locatie. Dansul mi-a spus ca nu poate.... Stiti daca exista o astfel de posibilitate?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: loriparla , utilizator 11:59, 30 Octombrie 2018
Este la limita legalitatii o astfel de operatiune si executorul judecatoresc nu va risca pentru dvs o asemenea manevra, intrucat in anumite conditii poate raspunde penal. Legea nu-i foarte clara si nici completa. Si dvs, in locul dansului, ati proceda la fel.
Luati legatura cu un avocat si cautati alte mijloace de a va valorifica drepturile legale.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare bunuri girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta Suntem un SRL iar in urma unei hotarari judecatoresti am executat un debitor (tot un SRL) in sensul ca neavand bani sa acopere creanta executorul a pus ... (vezi toată discuția)
Executare silita continuata fara temei auricius auricius Buna ziua. La insistentele unei firme careia ii datorez o suma de bani sunt executat silit pe apartament. Intre timp firma careia ii datorez banii si-a retras ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu dupa prescriere datorie roxana2014 roxana2014 Buna ziua, In cazul in care in 3 ani de la primirea de catre debitor a somatiei de plata din partea unui executor judecatoresc pentru plata unui credit ... (vezi toată discuția)