avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daune morale pentru o instituție de meditatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daune morale pentru o instituție de meditatii

Bună ziua.Baiatul meu este clasa a -XII-a si la inceputul lunii acesteia am vorbit la instituția de med. ca doresc pentru el meditație individuală la lb. română deoarece la cea in grup nu se poate încadra în colectivitate.Toate bune, vin încheiem contractul pe o luna,unde daca nu eram atentă era băgat la grup,A apucat să facă doar o ședință La cea de-a doua ședință dna. profesoară nu vine, băiatul se duce nefiind anunțat in prealabil cum stipulează in contract.Asteapta 20 min. după care se duce la dnul.administrator și îl întreabă daca mai vine doamna.Acesta foarte nervos ii spune ca s-a strecurat o greseala in platforma și nu mai vine in fiecare zi de luni cum se hotărâse. De aici cu ridicarea tonului a început discuția aprinsă. Deoarece au ajuns cu greu la un consens pentru ziua de miercuri,domnul administrator ă inceput sa il faca arogant, ca nu are cei 7 ani de acasă, ca astea sunt fite pentru med. individuale,etc. si l-a trimis acasă. Aflând de conflict am sunat, am hotarat de comun acord să vin la sediu sa vad ce s-a întâmplat. Ajunsă acolo și cu băiatul l-a pus sa relateze ziua cu incidentul nelasandu-l sa isi duca relatarea pana la capat,m-a făcut arogantă și pe mine,și că eu l-am învățat să fie mincinos și altele.A spus că vrea să renunț la contract, a făcut o factură cu banii rămași de la cele 3 ședințe de meditatii,am semnat de primire și pentru el nu a fost nici o problema ca băiatul a rămas descoperit cu meditatiile. Mentionez ca cei care au fost de fata la conflictul dintre băiat și administrator nu au fost lăsați să vorbească când am venit eu.Il pot da in judecata pentru daune morale? Dacă da ,la cine trebuie sa apelez? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Probleme in urma unui conflict iondache iondache In primul rand va multumesc pentru faptul ca ati intrat pe topicul creat de mine cu intentia de a incerca sa ma ajutati. [b]Cei care nu au rabdare sa ... (vezi toată discuția)
Conflict soldat cu rani minore beaganea beaganea Buna ziua, As avea nevoie de o indrumare legala pentru fratele meu in varsta de 20 de ani care a participat activ la un conflict. Las mai jos povestea ... (vezi toată discuția)
Insistentele politistilor, amenintari,intimidari feldi feldi Buna ziua, va rog sa ma ajutati daca puteti macar sa ma sfatuiti cum ar trbui sa procedez. De curand am mers cu iubitul meu in Craiova pentru a cumpara o ... (vezi toată discuția)