avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Daca fostul a dus la el la servici copie certificat nastere dovedind ca a implinit fata 18 ani dar ea inca este la liceu urmand facultatea si fabrica mia sistat pensia ce trebuie sa fac:multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:25, 19 Octombrie 2018
Fiica dvs devenita majora va trebui sa isi dea in judecata tatal spre a fi obligat acesta sa plateasca pensie si dupa varsta de 18 ani, pana cel mai tarziu la 26 ani, urmand ca fiica sa faca dovada ca este in continuarea studiilor.

Introduceti cat mai rapid actiunea caci pensia se va acorda de la data introducerii cererii si nu retroactiv din luna cand a incetat plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere dupa 18 ani- intrebari verronyka verronyka Buna seara! Fiul meu a implinit la sfarsitul lunii iunie 18 ani. El primea pe numele meu pensie de intretinere de la tatal sau.Este elev la un liceu(la zi) si ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara copil major lulita lulita in urma divortului copii mi-au fost dati spre crestere si ingrijire,fiica mea a devenit majora dar e inca eleva in ultimul an la liceu si o sa uremeze si o ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara SamTea SamTea buna ziua! fiica mea in varsta de 21 de ani, studenta la zi anul 2, nu beneficiaza de pensie alimentara din partea tatalui sau deoarece acesta nu considera ca ... (vezi toată discuția)