avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Marire salariu in timpul concediului medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Marire salariu in timpul concediului medical

Buna ziua. Am un angajat care se afla in concediu medical din noiembrie 2017 si pana in prezent, avand cod indemnizatie 14.
Salariul net nu a fost marit la 1900 lei de la 01.01.2018.
Se poate face act aditional de marire salariu chiar daca el este tot timpul in concediu medical?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: valcris , utilizator 13:07, 19 Octombrie 2018
Nu se poate face asa ceva, decat la revenirea din concediu medical...
Ultima modificare: Vineri, 19 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna! - scădere mare a indemnizației de concediu maternal Mari00 Mari00 Eu sunt in concediu maternal, mai exact ultima luna de sarcina, find angajata din februarie 2016, din iulie 2017 am intrat in risc de sarcina din cauza locului ... (vezi toată discuția)
Legislatie onicico onicico Anul trecut salariul minim a fost de 1450lei.De la 1 ianuarie 2018 s-a mărit.Angajarea mea s-a facut in noiembrie 2017 cu 1450.Nu ar fi trebuit să primesc un ... (vezi toată discuția)
Am fost în concediu medical când s-au semnat actele adiționale la contractele de muncă. este, sau nu, obligat angajatorul să-mi modifice și mie salariul? sandup sandup Buna ziua, lucrez intr-un spital si din luna noiembrie 2017 m-am imbolnavit si sunt in concediu medical , iar pana la aceasta data nici nu am fost chemata la ... (vezi toată discuția)