avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... obligatia de a declara o persoana care locuieste in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

obligatia de a declara o persoana care locuieste in apartament

as vrea sa stiu daca aceasta obligatie revine proprietarului apartamentului respectiv, deoarece in cuprinsul legii 230/2007 nu am gasit la capitolul III, referitor la obligatii si drepturi ale proprietarilor, aceasta specificare; nici in HG 1588/2007 nu am gasit acest lucru, respectiv obligatia proprietarului de a comunica asociatiei persoanele noi ce locuiesc in apartament; exista oare un alt act normativ in vigoare care prevede acest lucru? ori actualizarea numarului de persoane care locuieste intr-un apartament se face de cel care actualizeaza si cartea de imobil?
cu mutumiri antcipate,
florin
Cel mai recent răspuns: miidezile , utilizator 15:43, 12 Noiembrie 2009
va multumesc.

Ultima modificare: Joi, 12 Noiembrie 2009
miidezile, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de imobil-date obligatorii maria mary maria mary Buna seara! Îmi puteți spune, va rog, daca este obligatoriu pentru cartea de imobil sa spun și ocupația și locul de munca? Mi se cer aproape toate datele ... (vezi toată discuția)
Carte de imobil elena.k elena.k responsabilul cartii de imobil refuza sa actualizeze cartea de imobil pe motiv ca trebuie sa ii las copii ale CI, CVC (avand CI, CVC in original in fata) ce ... (vezi toată discuția)
Carte de imobil garant garant Doresc sa aflu si alte puncte de vedere competente referitoare la existenta unei carti de imobil la nivelul asociatiei de proprietari? Studiind legislatia in ... (vezi toată discuția)