avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce este de făcut când un primar nu respectă legea? ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce este de făcut când un primar nu respectă legea? Cui ar trebui să mă adresez?

Ce este de facut daca un primar nu respecta legea(OUG 121 in Legea 7 [art. 36 alin (2)] cat si in Legea 50 [articolul 37 alin (5)])? Chiar dacă aceasta este in vigoare. Cui ar trebui sa ma adresez
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: flory_mr , utilizator 16:30, 22 Octombrie 2018
Da am fost refuzați. Am primit raspuns prin posta.
Pe motiv că...?
În hotărârea judecătorească care este pe pământ nu apare casa. Cu toate că ei la primărie iau impozit pe casa părinților din 1992.
Păi asta e si ideea.
Pe teren aveti un act de proprietate, pe casa, nu.
Iar cele două documente tin loc de acte de proprietate pentru constructie, iar în baza lor se face intabularea.
Si daca legea spune că se poate elibera si primarul nu o face. Ce e de facut?( înafara de a da in instanta)

Alte discuții în legătură

Bună ziua, doresc sa cumpar o casa neterminata, este doar constructia ... calling calling Bună ziua, doresc sa cumpar o casa neterminata, este doar constructia la rosu si acoperișul fara usi si geamuri. 1. Nu stiu daca este intabulata.( se ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa in urma sentintei - anexele nu sunt mentionate si nu s-au intabulat kadewe kadewe Buna ziua, Doresc sa postez urmatoarea intrebare,poate cineva ma ajuta ce pasi am de urmat,multumesc anticipat. In baza unei hotarari judecatoresti am ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie cocomar cocomar Buna ziua, In anul 2010 am facut o supraetajare din lemn pe constructia existenta care nu era intabulata, acum doresc sa intru in legalitate si sa obtin ... (vezi toată discuția)