avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum aflu ce bunuri a avut o ruda ?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum aflu ce bunuri a avut o ruda ?

Buna ziua, ma intereseaza sa aflu ce bunuri (mobile si imobile-terenuri case )a avut o ruda care a decedat.
Am certificat de calitate de mostenitor.
Ce trebuie sa cer la DITL- directia de taxe si impozite?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:33, 19 Octombrie 2018
Un certificat fiscal pe baza copiei dupa certificatul de deces, copiei dupa buletinul dumneavoastra si a unei cereri depuse la directia de taxe si impozite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz ditl eliberare istoric rol fiscal andreea12345789 andreea12345789 Buna ziua, am obtinut un certificat de calitate de mostenitor si am depus solicitare la directia taxe si impozite locale pentru eliberarea istoricului de ... (vezi toată discuția)
Succesiune - terenuri in mai multe localitati sicuta sicuta pentru succesiunea dupa tatal meu, care a detinut mici terenuri in baicoi, aricesti- rahtivani si a avut domiciul stabil (casa cu curticica) in plopeni si a ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla ce bunuri mobile si imobile,cecuri,conturi au ramas in urma decesului mamei mele hrenciuc eusebiu catalin hrenciuc eusebiu catalin Mama mea a decedat in urma unei boli necrutatoare,este divortata de tata de aproximativ 30 ani,in uma ridicari certificatului de deces de la primaria ... (vezi toată discuția)