avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... documente justificative vanzare fier vechi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

documente justificative vanzare fier vechi

Care sunt documentele necesare pentru a justifica banii incasati pentru vanzarea fierului vechi in cazul unei asociatii de proprietari ( vas tampon metalic dezafectat, motoare hidrofor, tabla zincata rezultata din repararea acoperisului)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 19 Octombrie 2018
Vedeti daca va ajuta acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Materiale recuperabile cateldestept cateldestept Pe scara noastra s-a inlocuit liftul. In urma lucrarilor de dezafectare a liftului vechi a rezultat mult material metalic (troliu vechi, etc), astazi am ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica burrghy burrghy Blocul este in reabilitare termica.avem contract de mandat cu primaria. Intrebare : cine beneficiaza de contravaloarea incasata din vanzarea fierului vechi ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli reparatie acoperis Maricica2 Maricica2 Am un apartament de vacanta intr-un bloc P+4 locuit mai mult de bucuresteni. Pe tronsonul meu proprietarul de la etajul 4 a decis ca trebuie reparat ... (vezi toată discuția)