avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Documentație modificată, dar tot eronat, in urma ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Documentație modificată, dar tot eronat, in urma deciziei CNSC

Buna seara...am următoarea speță: Licitație contestată, CNSC dă câștig de cauză contestatoarei și obliga entitatea contractanta la modificarea documentației,dar aceasta o face tot eronat, in sensul că modificarile nu clarifică toate aspectele contestate și impuse a fi modificate. Ce fac mai departe: plângere la curtea de apel și specific că entitatea contractanta nu a respectat toate prevederile deciziei? Sau o noua contestație!?
E prima situație cu care mă confrunt de acest gen...și nu știu ce să fac..

Mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 19 Octombrie 2018
lemontee, utilizator

Alte discuții în legătură

Termene comunicare decizii donigao donigao Buna seara M-am confruntat azi cu o pb care mi-a stricat toata ziua.... Am participat in luna decembrie la o procedura de cerere de oferte cu faza finala ... (vezi toată discuția)
Motiv revizuire hotarare madalina bobeica madalina bobeica Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: O societate (X) participa la procedura de achizitii publice in SEAP. O alta societatea participanta (Y) ... (vezi toată discuția)
Revizuirea deciziilor cnsc laritzu laritzu Buna ziua, am o mare problema si dilema in intelegerea si rezolvarea unei situatii pe care o voi descrie mai jos : 1.Firma A(contractanta) are 2 ofertanti, ... (vezi toată discuția)