avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Probleme valori alcoolemie: 0,31 la etilotest, 0.85 - ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Probleme valori alcoolemie: 0,31 la etilotest, 0.85 - 0.75 la mie la probele biologice

Buna seara am si eu o antrebare domnilor avocati, va rog frumos sa-spuneti si mie cum este posibil de la 0, 31 an aparatul etilotest , este posibil sa ma duca cu forta la analize??? Ca mi sa spus ca daca nu merg la spital mi se anuleaza permisul si ami face dosar penal pe loc etc . eu auzind asta am . mers mi a luat toate probele toxicologice urina sange bun mi sa dat dovada 15 zile cu drept de conducere, si mi-a ancheiat procesul verbal pe 24 iunie an procesul verbal scrie ca mia fost retinut permisul pe 90 de zile si an 2 saptamani au venit analizele si mi sa spus ca sa aprind3 lumanari si sa stau linistit ca an 3 luni mil da ba chiar daca vreau pot da examen peste o luna sa l iau mai repede ..!! Cu banii mei platiti binenteles pentru analizele facute pe 24-06-2018 !! Ca sa aud peste o luna jumate ca prima proba la sange este 0, 85-a doua 0, 75 !!! Nu se poate asa ceva domnilor si cu 2 avocati am mers la politie si nu au vrut sa arate sau sa dea o copie avocatelor!! Si an iulie pe 30 iar mia cerut 252lei cica pentru droguri, si am platit acei 252lei rezultatul a venit negativ. Dupa circa 4 zile a zis ca au venit probele la sange cica prima 0, 85-0, 75 a doua dar nu se poate asa ceva !!! Eu cred ca mi sa schimbat sangele cu siguranta !!! Si am cerut sa fac adn si anca nu mi sa aprobat cererea !!! Toata politia avocatele ziceau ca nu am nici o calitate dar suntem an 19 octombrie si anca nu mi a fost dat permisul !!!

domnilor avocati cum este posibil asa ceva?????? Au trecut3 luni si nu miau dat permisul si nici in raspuns . Ce este de facut? Am facut sesizari si bucuresti si iasi la dna dga dar ca nu se poate asa ceva ! Ce se antampla????

- Pe forum discutăm spețele, nu persoanele implicate în ele. Mulțumesc pentru înțelegere. -
Ultima modificare: Miercuri, 7 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Yurusun , utilizator 11:00, 9 Noiembrie 2018
A trecut mai bine de o oră circa si mi sa luat sânge si urina pentru probele biologice și toxicologice .o data mi sa luat sânge si urina atât . SI am fost obligat să merg la spital cu 0,31 an aparatul etilotest ca m-am clatit cu un pic de spirt pe la 15:30 asta ca ma durea maseau foarte tare si m-am clatit cu spirt probabil am am înghițit putin atâta tot si am fost dus fara a vreau sau sa cer eu personal de a merge la spital a spus dinainte ca daca nu merg ba ami anulează permisul de conducere ba ca mi face dosar penal ba ca pot face puscarie eu cand am auzit am mers la spital deci nu m-am opus . SI ma PUS sa SEMNEZ pe procesul verbal. SI la mențiuni zice ca eu vreau sa merg la spital. Eu sunt concubina lui LOREDANA si am fost chemată de către soț la politie si eu am platit 136 lei pentru analizele facute . După 2 luni tot eu personal pe 30 iulie circa tot eu am platit 252 de lei cică pentru droguri .am platit si dupa 4 zile a venit rezultatul negativ binenteles iar după aia cică a intervenit ceva ulterior !!!!!numai hotii ca primul rezultat a ieșit 0,85 si al doilea 0,75sau 0,70.nici o chitanță data până nu am făcut sesizări am mers cu două doamne avocate la poliție pentru a arăta dosarul si nu a arătat nimeni nimic 2 zile la rand am fost cu avocați si toată lumea ZICEA că nu am nici o calitate an dosare. Am facut mai multe sesizări si mi sa arătat atât si dat 2 copii care am platit .atunci MIA suspendat permisul de conducere pentru 3 luni de zile mi sa dat dovadă de circulație cu drept de conducere 15 zile si amenda 1305 lei care a fost platite de mine Loredana concubina lui. SI suntem an 9 noiembrie si nu vor sami dea permisul domnu Ciobanu si mi a luat doar o data sânge și urina nu de 2 ori !!!!ce este asta ? Va rog frumos sa mi spuneți și mie Domnu Ciobanu va multumesc din suflet Loredana
Ultima modificare: Vineri, 9 Noiembrie 2018
Yurusun, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru alcool la volan, comportament ciudat al polițistului și suspiciuni de înlocuire probe biologice. vă rog frumos să-mi spuneți ce și cum să fac, vreau dreptate Iurusun Iurusun Buna seara va rog frumos sa mi răspundeți urgent ca sunt disperat de hîrtiile care mi sau facut !!!AN seara de 24 iunie 2018 orele 23 :00, am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Permisul de conducere Iurusun Iurusun Bună seara astazi am fost la parchetul unde am antrebat din nou dacă a aprobat doamna procuroare cererea care am făcut-o de acum o săptămână și un pic ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma cu doua saptamani am fost implicat intr-un ... Alexandru J Alexandru J Buna ziua! In urma cu doua saptamani am fost implicat intr-un accident rutier cu o victima. Dupa etilotest (care a iesit 0) am fost dus la spital pentru ... (vezi toată discuția)