avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obtinerea cetateniei franceze
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obtinerea cetateniei franceze

Ma numesc Damian Erika Bianca cu cetatenie romana si traiesc in Franta de 3 ani impreuna cu concubinul meu Dominique Poiloux cetatean francez nascut in Franta cu care am o intelegere oficializata prin "Pax". Avem un copil de 1 an si 7 luni si urmeaza si al doilea. Cunosc bine limba franceza, am facut un studiu de limba franceza de un an si am studiat unele aspecte ale culturii franceze. In ce conditii pot obtine cetatenia franceza? Ce drepturi am in Franta in momentul de fata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:19, 20 Octombrie 2018
Gasiti detalii aici
[ link extern ] /

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenia franceza lalea11 lalea11 Buna, M-am inscris pe form in speranta ca cineva ma poate ajuta cu problema mea. M-am casatorit pe 8 martie 2008, iar sotul meu a primit cetatenia franceza ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in ue si dreptul parintilor acestuia non ue aurel1967 aurel1967 As vrea sa ma informez: parintii nascutului in Franta au dreptul la sedere si drept de munca? Am gasit un articol din 08:03:2011 unde se descrie decizia CJUE ... (vezi toată discuția)
Cetatenie franceza Antonia .i Antonia .i Buna ziua , ma puteți ajuta cu un răspuns ? Am ub băiețel de 12 ani născut in Franța , ambii părinți romani. Copilul nu are cetățenie romană , ... (vezi toată discuția)