avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... La cine rămân copiii?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

La cine rămân copiii?

Sunt cetățean roman căsătorită in Tunisia cu un cetățean tunisian ,de 10 ani stam in Tunisia ,după căsătorie au rezultat 2 copii unul de 5 ani și respectiv 7 luni,născuți in Tunisia dar cu cetățenie romană di tunisiana . Intenționez sa m-a duc in România fără a m-a mai întoarce in Tunisia cu copii dar nu intenționez sa divortez, dacă soțul nu dorește sa vina in România îmi poate lua copii forțat ??
Ultima modificare: Duminică, 21 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Simonabahri , utilizator 00:51, 21 Octombrie 2018
Buna seara,
Din Romania mai greu dar ma intreb daca puteti pleca din Tunisia cu ei!
Buna seara Da îmi semnează soțul pt a pleca cu copii știind ca merg in vizita la părinți. Intenționez când ajung in țara sa îl conving sa rămânem definitiv dar in caz ca nu accepta vroiam sa știu exact dacă imi poate lua copii la el in Tunisia sau dacă intenționează sa divorțeze dacă îmi poate lua copii. Va mulțumesc !
Ultima modificare: Duminică, 21 Octombrie 2018
Simonabahri, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

divort de cetatean tunisian. buna ziua. am plecat in tunisia in 1995 si m-am casatorit acolo ... KamiGh KamiGh Buna ziua. Am plecat in Tunisia in 1995 si m-am casatorit acolo cu un cetatean tunisian. Mentionez ca ulterior am transcris si in Romania actul de casatorie ... (vezi toată discuția)
Permis de rezident djalpha djalpha Ma numesc Lelia si sunt cetatean roman si sotul meu este cetatean tunisian Suntem casatoriti de patru luni insa casatoria a fost facuta in Tunisia nefiind ... (vezi toată discuția)
Casatorie mixta magda_alexandrescu magda_alexandrescu vreau sa ma casatoresc cu un cetatean tunisian, lamuriti-ma va rog, dupa casatorie in cat timp poate obtine permis de sedere in romania? si ce drepturi are? de ... (vezi toată discuția)