avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod CAEN activitate Print-on-demand
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod CAEN activitate Print-on-demand

Salut,
Va rog sa-mi spuneti ce cod/coduri CAEN sunt necesare pentru generarea de comisioane dintr-o activitate de tipul print-on-demand (printare la cerere)?

Mai exact, exista cateva platforme internationale care printeaza designuri personalizate pe diverse obiecte sau articole vestimentare.

Aceste platforme permit celor ce vor sa castige din aceasta activitate sa uploadeze design-uri grafice, acestea urmand sa fie imprimate pe diverse obiecte in cazul in care exista cumparatori.

Cumparatorul acestor produse face plata direct catre platforma respectiva.
Ei se ocupa cu printatul, trimiterea comenzilor catre cumparator, etc.

Activitatea mea presupune realizarea acestor design-uri grafice si promovarea produselor.
In cazul in care cineva cumpara un produs, sunt platit un comision din pretul produsului.

Mentionez ca sunt platit doar in cazul in care un produs cu design-ul meu se vinde (comision pe vanzare). Nu sunt platit de catre platforma sa fac design-ul pentru aceste produse.

Va rog sa-mi spuneti ce coduri CAEN sunt necesare pentru un PFA in acest domeniu.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:54, 21 Octombrie 2018

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc să înființez pfa sau srl. AndreiM9 AndreiM9 Buna ziua, Doresc să înființez PFA sau SRL, însă nu știu care s-ar potrivi in cazul meu. In momentul de față creez designuri pentru produse ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare bijuterii argint gravate connie74 connie74 Buna ziua, doresc sa comercializez on-line bratari cu diverse accesorii din argint personalizate prin gravare. Accesoriile le iau de la un agent comercial, ... (vezi toată discuția)
Copywriting, tricouri personalizate, reclama pe site Mihaiiil Mihaiiil Bună ziua, Am o nelămurire cu codurile caen pentru înființarea unui PFA pentru următoarele activități: - personalizare tricouri cu texte proprii și ... (vezi toată discuția)