avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Doresc să înființez PFA sau SRL.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Doresc să înființez PFA sau SRL.

Buna ziua,

Doresc să înființez PFA sau SRL, însă nu știu care s-ar potrivi in cazul meu.
In momentul de față creez designuri pentru produse personalizate pe site-uri precum Amazon, Redbubble, Zazzle plus altele de genul. Contribuția mea e strict legata de crearea designului. Printarea, livrarea și tot ce tine de logistică este acoperit de aceste companii, dar achitate in numele meu.
In urma acumulării experienței, vreau sa creez propriul site unde sa integrez o platformă care se ocupa de printare și livrare.
Atât în momentul de față, cât și după deschiderea site-ului ma voi adresa unui public din întreaga lume.
Ce forma juridică credeți că s-ar potrivi in cazul meu? De ce ar trebui să țin cont? In ce cod/coduri CAEN m-aș încadra?

Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:57, 9 Martie 2022
importanta este clientela: daca va adresați in principal firmelor sau entităților din afara tarii e mai convenabil un SRL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen activitate print-on-demand davidw davidw Salut, Va rog sa-mi spuneti ce cod/coduri CAEN sunt necesare pentru generarea de comisioane dintr-o activitate de tipul print-on-demand (printare la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, recent doresc sa imi largesc activitatea si in domeniul ... Vall3ntin Vall3ntin Buna ziua, recent doresc sa imi largesc activitatea si in domeniul publicitatii respectiv pe codul caen 7311 si as dori sa stiu daca este potrivit si legal ... (vezi toată discuția)
Incadrare masura fonduri europene razvancristea razvancristea Salutare, As avea nevoie de niste informatii de la dvs. si o sa incerc sa dau detalii cat mai clare despre ce ar fi vorba. In ceea ce ma priveste: - 24 ... (vezi toată discuția)