avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii incadrare laborant scolar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

incadrare laborant scolar

Buna ziua,
Lucrez ca laborant I pentru lab.de fizica,chimie ,biologie la un Grup Scolar. Sunt abolventa a :
-unui liceu cu profil real matematica fizica
- a unei Scoli postliceale in domeniul turistic
- a Fac. Management Financiar Contabil cu specializarea Contabilitate Informatica de Gestiune.Am absolvit si cursurile D.P.P.D.
Cu aceasta pregatire pot ocupa functia de laborant I cu studii superioare? Ce prevederi legale nu-mi permit acest lucru?
C.A. al scolii mi-a aprobat incadrarea pe studii superioare,dar isj -ul nu.Ce ma sfatuiti sa fac
Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:42, 14 Noiembrie 2009
Cred ca ISJ are dreptate; chiar daca aveti studii superioare acestea nu sunt in domeniu in care sunteti incadrata (am considerat cocobatura ca fiind de genul feminin).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare camytza_32 camytza_32 Sunt absolventa de universitate, specializarea \"economist\", absolventa de master, specializarea: Gestiune contabila si financiara, absolventa de modul ... (vezi toată discuția)
Angajare laborant școlar în liceu tehnologic. zolimaier zolimaier Buna. Pentru un post de laborant Colegiu Tehnic, cerinta minima de studiu este absolvent liceu in domeniu. Intrebarea mea este, dacă în școala respectivă ... (vezi toată discuția)
Buna ziua | am fost incadrata ca bibliotecar scolar cu studii ... Lena7 Lena7 Buna ziua | Am fost incadrata ca bibliotecar scolar cu studii medii in anul 2006 si am facut cursuri de Managementul bibliotecii scolare la CCD,in anul 2010 am ... (vezi toată discuția)