avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legislatie transport in comun
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legislatie transport in comun

Salut! Imi poate da cineva un link spre legile care sunt in vigoare privind transportul in comun, cum ar fi controalele si obligatiile controlorilor?(RATB, tramvai). Va multumesc si va salut! (scuzati-ma daca am gresit categoria)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:03, 21 Octombrie 2018
Legea nr. 92 din 10 aprilie 2007 serviciilor de transport public local
[ link extern ]

STB - Sa
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile calatorului ratb amdbuc amdbuc Buna ziua, De cand locuiesc in Bucuresti si circul cu mijloace de transport in comun (puse la dispozitie de RATB) ma confrunt cu mai multe probleme. V-as fi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua Îmi poate răspunde cineva dacă ,art.131 din og ... Lastony Lastony Bună ziua Îmi poate răspunde cineva dacă ,art.131 din OG 195 ,se aplica și taxiurilor la iesirea din stațiile de taxi prevăzute cu alveolă ? ... (vezi toată discuția)
Conditii minime transport in comun BX BX Exista vreo reglementare cu privire la cerintele minime care trebuie respectate de mijloacele de transport in comun ? Ma refer atat la mijloace de protectie a ... (vezi toată discuția)