avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Competența polițiștilor locali de a amenda în baza ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Competența polițiștilor locali de a amenda în baza OUG 195/2002

1 politistiii locali au dreptul sa ceara permisul de conducere uni cetatean pt al sanctiona pe oug 195/2002 iar apoi pe pv de contraventie sa treaca seria si nr permisului ?
2 politisti locali pot aplica amenzi de circulatie cu motivare pe pv de contraventie ,,cong oug 195/2002 /? eu cred ca nu tinind cont de prevederile reg de aplicare al oug 195/2002 respectiv og 1391 art 177si 178 dvs ce ziceti ??
multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:32, 21 Octombrie 2018
Buna ziua,
Contestati acele PV la instanta.
Invocati RIL 11/2017
Luati legatura cu u avocat sa va sprijine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicit un răspuns referitor la competențele polițiștilor locali metulica metulica va rog sa mi raspunda cineva clar si precis la urmatoarele intrebari 1 pot cere politistii locali unui conducator auto pt al sanctiona permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenzi circulație metulica metulica doresc sa stiu cind se prescriu amenzile de circulatie multumesc (vezi toată discuția)
Are voie polițistul local să dea amenzi din oug 195/02? Ionut 1992 Ionut 1992 Va salut, am fost sanctionat de catre un politist local , pentru stationare asa zisa interzisa, Sanctiunea aplicata a fost de 4 puncte amenda (580 lei ) si 3 ... (vezi toată discuția)