When draga, pana la acest mesaj stiati sa argumentati:
Conform legii mama trebuie sa incurajeze relatia. Daca a facut-o nu ii este greu sa o demonstreze.
Nici n-am zis altfel, doar ca obligatia de sprijin e una de diligente, nu de rezultat! A sprijini o relatie nu inseamna a garanta buna ei functionare. De altfel, doar daca suntem dusi cu capra la fotograf putem face un tert responsabil exclusiv a unei relatii dintre alti doi insi!
La 13 ani, ca de varsta asta vorbim nu e adolescent ci preadolescent
zau? ziceati ca sunteti parinte!
nu sau daca are chef sa aiba doi parinti sau nu in functie de cum ii cumpara fiecare favorurile.
suna bine, doar ca nu se potriveste. Mama a spus ca tatal nu se intereseaza si nu contribuie. Aceasta e info pe care o avem. Ea nu are nicio legatura cu cumpararea de favoruri.
Doamna PS, nu am auzit discutia, nu stim cum i-a vorbit fata. Pentru ca daca s-a apucat la doar 13 ani sa-si injure parintele ca la usa cortului reactia tatalui mi se pare in acest caz chiar foarte calma.
Uitati ce scrie initiatoarea topicului
Cred ca dvs uitati ce a scris utilizatoarea. Recititi, ajuta. Eu n-am fost de fata la discutie, doar am redat ce a spus utilizatoarea.
Asta a scris:
Acum cateva zile, o suna pe fata si ii zice: "vezi daca nu vrei sa vi pe la mine, te duce mata la psiholog. Pe ala nu o sa mai poti sa-l minti ca pe mine". Fata i-a spus ca nu vrea, iar el i-a raspuns :"nu e treaba mea, e a lui mata".
mai departe, ati scris dvs:
De ce nu isi doreste fata nici un contact cu el?
Asta am intrebat si eu, n-am primit raspuns.
Cata experienta de viata are ea sa considere ca a se prezenta la psiholog pentru proba ceruta de instanta este de amorul artei?
Eu am spus ca odata dispusa expertiza fata trebuie sa mearga.
Dar pentru a-ti dori sa mergi sau nu la psiholog nu-ti trebuie "experienta"! Nu-i nimic, va capata "experienta" si de mers la psiholog si la procuror si la politie si la dgaspc si la judecator si in orice alt loc in care ii va asigura taticul petrecerea timpului, in interesul ei superiror, desigur.