avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal alcool !
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal alcool !

In baza art.336 alin.(1) Cod penal, condamna pe inculpatul X fiul lui X si z nascut la data de , cetatean roman, necasatorit, cu domicililul in X posesor al Ci Seria cu Cnp, fara atecedente penale, trimis in judecata in stare de libertate, la : - pedeapsa amenzii in cuantum de 2250 lei, corespunzator unui nr. de 225 de zile - amenda, suma coorespunzatoare unei zile - amenda fiind de 10 lei, amenda stabilita potrivit art. 61 alin. (1), (2), (3) , (4) lit. c) Cod penal si art. 396 alin. (10) Cod procedura penala, pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana care, la momentul prelevarii mostrelor biologice, are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange. In baza art. 63 Cod penal, atrage atentia inculpatului cu privire la inlocuirea amenzii cu inchisoarea in cazul neplatii acesteia cu rea-credinta in termenul prevazut de lege (3 luni de la data ramanerii definitive a prezentei hotarari). In termenul art. 398 si art. 274 alin. (1) din Codul de procedura penala, obliga inculpatul la plata cheltuielilor judiciare avansate de catre stat in cauza in cuantum de 350 lei. Cu drept de apel in termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei. Daca sunte-ti amabil sa imi raspunde-ti ce inseamna aceasta hotarare, va multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 21 Octombrie 2018
emilianhr, utilizator
Cel mai recent răspuns: emilianhr , utilizator 22:51, 21 Octombrie 2018
Permisul il recuperez sau se anuleaza ?
Se anulează.
Si la cat timp se poate redobandi ? 6 luni , 12 luni etc ? multumesc
În 6 luni de la achitarea amenzii puteti sustine examen pentru un nou permis.
Multumesc de raspuns, se tine examen 13/15 ? s-au 22/26 plus traseu, am intrebat nimeni nu stie, trebe platita scoala din nou ? ce documente trebe ptr dosarul de redobandire asta am aflat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explicare solutie proces sorinstirboiu sorinstirboiu Va rog frumos sa mi explice si mie cineva exact solutia data in proces: Tip solutie: Condamnare cu acord de recunoaştere Solutia pe scurt: În baza art. 336 ... (vezi toată discuția)
S-a anulat permisul? va rog un raspuns... multi spun ca nu are cum sa fie anulat Tuluc Tuluc Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: În baza art. 336 alin. 1 Cod Penal cu aplicarea art. 396 alin. 10 Cod de procedură penală, condamnă pe ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului sosoZup sosoZup Buna ziua! Urmeaza sa am procesul pe 19 februarie,a trecut aproape un an de la incident, mentionez ca nu a avut loc niciun accident. Am avut la alcoolemie de ... (vezi toată discuția)