avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Stergere birou de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Stergere birou de credit

Buna ziua.
Exista posibilitatea legala ca sa fiu stearsa din biroul de credit, in conditiile in care am achitat restantele cu care am figurat inregistrata? Mentionez ca as dori sa fac un credit la o banca pentru a avea o singura rata, ca sa imi pot achita si alte datorii. Multumesc
Ultima modificare: Luni, 22 Octombrie 2018
tagus6, utilizator

Alte discuții în legătură

Cat timp poate o banca sa raporteze o restanta de plata catre biroul de credit dana mc dana mc Buna ziua. Am rugamintea, daca este posibil, sa ma ajutati cu o clarificare referitoare la urmatorul alineat din Decizia nr. 105 din 15/12/2007, Art. 6, ... (vezi toată discuția)
Stergere birou credit mirrona80 mirrona80 Buna ziua, Am o intrebare legata de biroul de credit. Am avut o datorie la o banca. A inregistrat restante , ulterior a fost achitata.(de circa 2 ani este ... (vezi toată discuția)
Negativ la biroul de credit larisasnake larisasnake Buna ziua!am si eu o problema,am mai multe credite la mai multe banci,iar acum am fost la o banca sa fac refinantare,dar dosarul mea a fost respins deoarece ... (vezi toată discuția)