Am urmatoarea pb sunt casatorita ,insa din cauza neintelegerilor cu sotul am decis sa traim separat ,dar in aceeasi casa pt a putea supraveghea amandoi pe cei doi copii unul de 3 ani si altul de 6 luni.Problema este ca eu sunt implicata cu tot in cresterea lor si financiar ,si cu treburile casnice si cu grija pt cum sa se imbrace ,sa strang dupa ei si cam tot ceea ce e normal.El nu se implica nici inainte de separare in aceaste probleme ,iar acum cu atat mai mult daca cumva refuz sa imbrac unul din copii pt a iesi el afara sa se plimbe cu el ma acuza de neglijenta familiala.Intrebarea pe care o pun este daca din moment ce suntem separat si supraveghem buna crestere a copiilor nu ar fi corect ca in mediul in care traiesc cei 2 copii sa fie ingrijit de ambii parinti,treburile casnice nefiind lasate doar in grija mamei,eu fiind acuzata ca nu tin curatenie si periclitez sanatatea copiilor.Pot fi aceste argumente folosite ca proba in favoarea lui in cazul unui divort ?
Sotul poate sa sustina orice,important este sa si dovedeasca sustinerile respective.Mai mult decat atat motivul invocat de dvs nu este unul serios care sa poata fi avut in vedere .
Domiciliul minorilor
Zuzulina
Ma aflu intr-o situatie f tensionata cu sotul meu motiv pt care as vrea sa divortez.Problema este ca noi avem 2 copii impreuna unul de 3 ani si un sugar de 7 ... (vezi toată discuția)