avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot fi acuzata de neglijenta in cresterea copiilor?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot fi acuzata de neglijenta in cresterea copiilor?

Am urmatoarea pb sunt casatorita ,insa din cauza neintelegerilor cu sotul am decis sa traim separat ,dar in aceeasi casa pt a putea supraveghea amandoi pe cei doi copii unul de 3 ani si altul de 6 luni.Problema este ca eu sunt implicata cu tot in cresterea lor si financiar ,si cu treburile casnice si cu grija pt cum sa se imbrace ,sa strang dupa ei si cam tot ceea ce e normal.El nu se implica nici inainte de separare in aceaste probleme ,iar acum cu atat mai mult daca cumva refuz sa imbrac unul din copii pt a iesi el afara sa se plimbe cu el ma acuza de neglijenta familiala.Intrebarea pe care o pun este daca din moment ce suntem separat si supraveghem buna crestere a copiilor nu ar fi corect ca in mediul in care traiesc cei 2 copii sa fie ingrijit de ambii parinti,treburile casnice nefiind lasate doar in grija mamei,eu fiind acuzata ca nu tin curatenie si periclitez sanatatea copiilor.Pot fi aceste argumente folosite ca proba in favoarea lui in cazul unui divort ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:32, 22 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Stati linistita.
acest răspuns util
Situatia poate deveni confuza si sa va fie devaforabila dar nicidecum pentru motivul ca refuzati sa imbractati copilul ca sa iasa tatal afara cu el.
acest răspuns util
Sotul poate sa sustina orice,important este sa si dovedeasca sustinerile respective.Mai mult decat atat motivul invocat de dvs nu este unul serios care sa poata fi avut in vedere .
Ultima modificare: Luni, 22 Octombrie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliul minorilor Zuzulina Zuzulina Ma aflu intr-o situatie f tensionata cu sotul meu motiv pt care as vrea sa divortez.Problema este ca noi avem 2 copii impreuna unul de 3 ani si un sugar de 7 ... (vezi toată discuția)
Abandon familial crosetafermecata crosetafermecata Buna ziua... ma intereseaza urgent daca stau in chirie si sotul nu mai vrea sa aiba de-a face cu noi (familia) dar nici nu vrea sa intenteze divort... sta ... (vezi toată discuția)
Divort la notar, cuplu cu copil minor Ica73 Ica73 Buna seara! Va rog, luminati-ma! Conform noului cod civil ,exista posibilitatea divortului la notar chiar daca din casatorie a rezultat un copil? Mentionez am ... (vezi toată discuția)