avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Domiciliul minorilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Domiciliul minorilor

Ma aflu intr-o situatie f tensionata cu sotul meu motiv pt care as vrea sa divortez.Problema este ca noi avem 2 copii impreuna unul de 3 ani si un sugar de 7 luni.Imi tot repeta ca daca plec copii raman la el pt ca sunt incapabila sa am grija de ei,desi in decursul celor 3 ani de cand suntem impreuna nu am primit o mana de ajutor din partea lui,el facand doar servicii pt mama lui care e plecata in strainatate si care l-a indatorat si cu grija pt bunica lui o persoana cu paralizie pe o parte.In fata lumii tot timpul a pozat ca tatal responsabil,insa cand copii sunt bolnavi sau au vreo alta pb primeaza problemele familiei sale in fata problemelor familiei create cu mine.Daca plec cumva din casa in care locuim impreuna si copii ii las lui,nu pt ca vreau ci sunt constransa ....mai am si sugarul de 7 luni pt care ma aflu in ccc,ce mijloace pot avea sa mi-i recuperez intr-un timp rapid fara a fi acuzata ca i-am abandonat.Domiciliul pe parcursul unui proces as dori sa fie stabilit la mine,dar cum daca el nu imi da copii.Mentionez ca ne-am separat si cu banii,iar in timpul acesta de separare copilul cel mic a fost strict in grija mea cu toate cele necesare,el neimplicandu-se sub nici o forma financiar,dar avand pretentii asupra lui.Mai sunt multe de spus ,insa nu stiu cat de mult atarna aspectele astea la un proces,mai ales ca nu am dovezi .
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 15:44, 3 Noiembrie 2018
Dacă plecaţi fără copii, veţi rămâne fără ei şi veţi plăti 33% din venitul dvs. pensie alimentară.
Acuzaţia de abandon este atunci când laşi copiii fără mijloace de existenţă, nu de asta trebuie să vă temeţi, ci de faptul că odată plecată, veţi vedea copiii după un program stabilit de instanţă şi copiii pot fi educaţi împotriva dvs.
Deci, nu plecaţi fără copii, suportaţi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate sa ma denunte la protectia minorului? Adina860 Adina860 Buna seara,asi avea si eu o rugaminte sa imi spuneti ce sa fac in cazul in care, eu sunt inca casatorita desi nu mai suntem inpreuna de 5 ani de zile, in care ... (vezi toată discuția)
Buna seara! traiesc in concubinaj de 16 ani cu tatăl copiilor ... Alina axinte Alina axinte Buna seara! Traiesc in concubinaj de 16 ani cu tatăl copiilor mei. Avem 2 băieți împreună,unul de 4 ani si celalalt de 1 an jumate. De cand a aparut al ... (vezi toată discuția)
Poate fosta concubina sa schimbe numele de familie a celor 2 copii ai nostri , si sa plece in germania??? mitilias mitilias buna ziua ! in ultimul timp concubina , ma ameninta cum ca o sa schimbe numele de familie a celor 2 copii pe care -i avem impreuna si va pleca cu ei in ... (vezi toată discuția)