avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident rutier cu victimă provocat de o mașină ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident rutier cu victimă provocat de o mașină fără RCA, cu șofer a cărui identitate n-o știu pentru că poliția nu vrea să mi-o comunice. Cui trebuie să mă adresez pentru a-mi recupera prejudiciul?

Am fost implicat intr-un accident rutier ca victima.Am fost lovit din spate iar cel care a comis accidentul nu are asiguare auto.S-a intocmit dosar penal deoarece s-a lasat cu victime.Persoana accidentata a fost din masina celui care a produs accidentul si a stat cateva ore in spital.M-am adresat politiei care a constatat accidentul pentru a afla datele de identitate ale celui care m-a lovit si a masinii acestuia cu intentia de a-l actiona in judecata.Politia mi-a refuzat acest drept pe motiv ca nu este legal sa divulge datele cu caracter personal,eu fiind,repet parte vatamata in acest dosar.Eu cui trebuie sa ma adresez pentru a-mi recupera prejudiciul produs masinii mele si cum pot actiona in instanta?Mentionez ca nu am asiguare CASCO,am asigurare obligatorie RCA iar acestia mi-au spus ca nu ma pot despagubi cu nimic.Va rog din suflet sa ma indrume cineva pentru a gasi o rezolvare a acestei probleme
Ultima modificare: Miercuri, 24 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 15:00, 23 Octombrie 2018
Identitatea soferului o poti afla, iar despagubirile vor fi platite dar nu de catre sofer
Pentru a putea fi despagubit trebuie să deschideți dosar de dauna la FPVS_ Fondul de protecție al victimelor strazii
Daca aveti certitudinea ca la data evenimentului rutier autoturismul nu era asigurat prin polita RCA, va puteti adresa BAAR pentru a deschide dosar de dauna.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plata despagubirii se va face dupa solutionarea definitiva a dosarului penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident ungaria- vinovat: camion asigurat in ungaria, 7 masini avariate un deces. ContSters196490 ContSters196490 Buna ziua, Apelez la bunavointa Dvs pentru a obtine niste opinii legate de un accident rutier grav produs in Ungaria de catre un sofer de camion care a ... (vezi toată discuția)
Daune din accidente Hcom Hcom Acum ceva timp am avut un accident pe centură Bucureștiului ,unul cu o vitanja m-a acroșat si m-a împins i separatorul de benzi ,mașina dauna ... (vezi toată discuția)
Despagubire cand esti implicat intr-un eveniment rutier in alta tara anays18 anays18 M-ar interesa sa stiu care este procedura de recuperare a daunei in cazul unui accident de masina, care s-a petrecut in Ungaria,si pentru care nu am fost ... (vezi toată discuția)