avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident masina-pieton in parcare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident masina-pieton in parcare

Buna seara. Am fost implicată intr.un accident intr o parcare a unui magazin Carrefour. Este vorba de un microbuz-transport clienti, al magazinului. Nu eram pe trecere.. ma deplasam pe o latura a parcarii.. din stanga a venit microbuzul care m a lovit in plin, nu am avut timp sa ma feresc, m a aruncat pe asfalt. Politia nu a găsit urme de frana, soferul a franat abia dupa ce m a lovit. Am fost la iml pt certificat medico legal.. ce ar trebui sa fac in continuare? Este vorba de culpa comună?
~ Conținut șters la cerere ~
Depuneti plangere penala.
Daca nu o sa aveti peste 90 de zile de ingrijiri medicale se dispune clasarea in dosarul penal.
Pentru despagubiri va puteti adresa instantei civile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier soldat cu vatamare corporala OVIDIULUK20 OVIDIULUK20 Buna ziua. Am rugamintea sa ma ajutati. In data de 22.09.2009 am avut ghinionul de a fi implicat intr-un accident soldat cu vatamarea unui om, mai ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala, amenintari, fuga de la locul accidentului Gabriela91 Gabriela91 In data de 25. 06.2013, pe DN1, un sofer la volanul unui Range Rover a mers in paralel, pe sens invers, cu masina in care ne aflam eu si parintii mei, ... (vezi toată discuția)
Victimă accident rurier Mihaelatns Mihaelatns Acum 3 zile pe DN1, dorind să mă deplasez către București, m-am urcat intr-un maxi-taxi în care nu erau locuri libere, aflandu-se mai multi calatori in ... (vezi toată discuția)