avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale hotarare AGA modificare asociati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

hotarare AGA modificare asociati

Buna seara,
am cautat pe net,un model pentru hotarare AGA-privind o modificare,din 2 asociati ramne 1,cel care este si administratorul societatii,si tot un model de act constitutiv actualizat in urma cesiunii partilor soc,dar nu am gasit.V-as ruga daca imi puteti da un model cadru ptr aceasta situatie.Sediul societatii nu se schimba.Mentionez ca s-a efectuat la notariat contractul de cesiune si declararatia asociatului unic (administrator).
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 09:49, 15 Noiembrie 2009
Pacat ca ati dat banii afara din casa,contractul de cesiune si actul constitutiv actualizat se poate face sub semnatura privata nu era nevoie sa-l faceti la notar,doar declaratia si specimenul de semnatura se cere autentificate. Dar daca va ocupati d-voastra de dosar si acestea le puteati da in fata judecatorului la termen fara prea mari taxe.Formularele le gasiti pe saitul ORNC-ului. Nu prea inteleg, ramane acelasi administrator care a fost si inainte ( atunci nici declaratie nici specimen nu e cazul sa faceti). Incerc sa va ajut.
Da ,ramane acelasi administrator,care va fi si asociatul unic la societatii.Singura modificare este ca din cei doi asociati ramane unul .
Va multumesc pentru atentia acordata acestei situatii.
viorictin a scris:

am cautat pe net ...un model de act constitutiv actualizat in urma cesiunii partilor soc,dar nu am gasit.


Actul constitutiv actualizat este EXACT actul constitutiv pe care dvs. il aveti sub ochi (si care banuiesc ca nu umbla pe net pentru al gasi tot pe-asta ca model) in care ...se modifica niste randuri/articole conform hotararii pe care ati luat-o.

Stiti de ce zice romanul ca zgarcitul mai mult bagubeste? Ca sa ilustreze exact ce faceti dvs. Nu va duceti la un avocat care sa va faca (si nu costa o avere) toate actele si sa urmeze toata procedura de inregistare, dar dati fuga la notar pentru autentificati INUTILE de acte si dati un porcoi de bani unuia care nu-si misca si fundul de pe scaun pana la Registru'.

Spor la aruncat ...banii pe fereastra.
Ultima modificare: Duminică, 15 Noiembrie 2009
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere asociat din srl cu doi asociati nina_rebegea nina_rebegea buna ziua! care este procedura de urmat in cazul retragerii unui asociat din srl cu doi asociati pe cale amiabila? am inteles ca se face un act aditional ... (vezi toată discuția)
Renuntare la firma... bogdyban bogdyban Buna ziua, Sunt patronul unei firme, am calitatea de administrator si asociat unic si doresc sa cedez firma unui membru din familie dorind sa nu mai am nici ... (vezi toată discuția)
Modificare statut srl santiri13 santiri13 Buna ! Am si eu o intrebare scurta ca pe la noi prin Sibiu citi oameni atitea pareri. Vreau sa preiau un srl al tatalui meu si trebuie sa ii schimb asociatul, ... (vezi toată discuția)