avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate calculatoare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

calculatoare

Daca cineva cunoaste datele mele personale inclusiv adresa mail si telefon,poate face de pe calculatorul lui un cont la un site in numele meu,iar eu sa primesc zilnic pe mail notificari de la site-ul respectiv?
Ultima modificare: Marți, 23 Octombrie 2018
kun.ovidiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:32, 23 Octombrie 2018
La fb. aveti un serviciu de securitate unde, printre altele, puteti vedea si cine si unde s-a conectat, dispozitivul si zona, Mergeti la cine ce stie, e de incredere si va poate ajuta...
Daca e un cont fals se poate si raporta asta...
Ce inseamna fb.?
Prescurtarea* la facebook...
Mergeti cu telefonul sau cu ce va conectati pe Facebook( tableta, laptop...), la un fiu, nepot, copil al unui vecin... si povestiti asta, cred ca va poate ajuta cu schimbarea parolei la facebook si deconectarea dupa dispozitivele neautorizate ( ce au fost/sunt folosite la intrarea si furtul de date dupa facebook...)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum rezolv o problema cu un cont pe un site de socializare? IonCristi79 IonCristi79 Buna ziua! Ma numesc Serbu Cristi si va contactez in legatura cu o problema cu un fost cont a unei retele de socializare(matrimoniale). Pe la inceputul acestui ... (vezi toată discuția)
Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)
Mi s-au dat drepturi de admin pe o pagină de facebook și m-am trezit cu bani luați din cont. cum e posibil așa ceva? marcel.damaschin marcel.damaschin Crearea, permiterea accesului, insotite de dreptul de \"administrare\" nu trebuie sa fie insotita de drepturi si obligatii ale initiatorului, creatorului, ... (vezi toată discuția)