avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fond de reparatii si de rulment
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fond de reparatii si de rulment

Buna ziua. Am cumparat de curand un apartament la care fostul proprietar are stransa la asociatie o suma de aprox.350 lei reprezentand fond de rulment + fond de reparatii. Intrebarea este : fostul proprietar , poate retrage banii de la asociatie chiar daca apartamentul nu mai este pe numele lui ?
Cel mai recent răspuns: I.Ro.Nic , utilizator 18:51, 25 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fd de reparatii nu se restituie.
Fd de rulment se poate restitui in conditiile:
Articolul 72 L196/2018
(5) Fondul de rulment încasat se restituie la transmiterea dreptului de proprietate, dacă prin actele translative de proprietate nu se stipulează altfel.
Ultima modificare: Marți, 23 Octombrie 2018
CipM, utilizator
Multumesc .
Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire fond rulment puimicc puimicc Va rog sa imi spuneti parerea dumneavoastra cu privire la urmatoarea speta: Cazul X este proprietarul unui apartament, locuieşte în apartament, îşi ... (vezi toată discuția)
Fond rulment krysy krysy buna seara ! este normal ca sa se ceara fond rulment in fiecare luna ? eu stiu ca fondul de rulment reprezinta suma dintr`o luna mai plina din an ..cand ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat acum o lună un imobil nou de la dezvoltator, iar acum apar cu restanță la fondul de rulment de anul trecut. este posibil ca asociația să mă oblige, ca nou proprietar, să plătesc din urmă? aug. aug. Buna seara! Am cumparat acum 1 luna un imobil nou de la dezvoltator, intr-un bloc construit anul trecut. Nici nu am apucat sa ma mut ca deja apare la avizier ... (vezi toată discuția)