avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Se poate solicita executarea silita a altui imobil ...
Discuție deschisă în Executare silită

Se poate solicita executarea silita a altui imobil decat cel cu care sa girat banci in momentul creditului

Buna ziua am si eu o intrebare tatal meu a facut un imprumut imobiliar in urma cu ceva ani iar acum nea venit executare silita el intre timp a decedat .intrebarea mea este daca se poate executa si alt imobil pe care el la primit mostenire de la bunici mei .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:22, 23 Octombrie 2018
Cand s-a facut imprumutul?
Cand ati primit instintarea de executare? Este posibil sa se fi prescris aceasta datorie dar trebuie facuta contestarea la executare in termen...
Da, mergeți urgent cu actele la avocat ca sa nu ieșiți din termenul de 15 zile.
Avocații va pot programa după 2-3 zile si sa iesiti din termen.

Creditorul poate alege orice imobil pentru executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. ma aflu în următoarea situație. am un credit neplătit ... TutucaVasile TutucaVasile Bună ziua. Ma aflu în următoarea situație. Am un credit neplătit la bancă iar acum 2 zile mi-a venit un plic cu executare silită în care specifica ca ... (vezi toată discuția)
in cat timp o datorie poate fi prescrisa? nelutza nelutza Buna ziua In cat timp o datorie poate fi prescrisa? In anul 2015 am facut un credit de nevoi personale la BT in valoare de 16.000 de lei . Dupa 6 luni nu am ... (vezi toată discuția)
S-a prescris datoria? mariangabrieldumitrescu mariangabrieldumitrescu Buna ziua . Am o nelanurire vreau sa stiu daca mi-sa prescris datoria fata de o societate. In data de 11-11-2008 am castigat un proces prin care am primit de ... (vezi toată discuția)