avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie

buna ziua ,snt angajata din mai 2018,snt insarcinata cam in 2 lunii ,termenu s nasc este iunie ,pot beneficia de indemnizatie ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:37, 23 Octombrie 2018
Iulie 2017 - iunie 2019 este perioada eligibila pentru CCC.

Mai 2018 - iunie 2019 (14 luni) ...... in speta , veti beneficia de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil Ionut 21 Ionut 21 Bună ziua! Sunt însărcinată și urmează să nasc în luna mai 2019. Pot beneficia de concediu de creștere a copilului dacă în ultimii 2 ani anteriori ... (vezi toată discuția)
Indemnizație pentru creștere copil 17daniela 17daniela Buna ziua. Sunt însărcinată și urmează să nasc în luna mai, de pe 1august 2017nu am mai lucrat, înainte de data aceasta am lucrat la un singur loc de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie naștere copil Monica811 Monica811 Bună ziua, As dori sa știu dacă pot primi indemnizația de crestere copil dacă am muncit in Romania mai bine de 10 ani mi-am dat demisia în ... (vezi toată discuția)