avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație pentru creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație pentru creștere copil

Buna ziua. Sunt însărcinată și urmează să nasc în luna mai, de pe 1august 2017nu am mai lucrat, înainte de data aceasta am lucrat la un singur loc de muncă un an și 2luni. Pot sa beneficiez de indemnizație pentru copil??? Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:16, 23 Februarie 2018
Iunie 2016 - mai 2018 este perioada eligibila pentru CCC.

Perioada luata in calcul iunie 2016 - iulie 2017 (14 luni)

In speta, veti beneficia de indemnizația pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil Santutoo Santutoo Buna Sotia mea a lucrat in perioada Mai 2016- Decembrie 2017. In decembrie s-a concediat . Acum este însărcinata si in Septembrie urmează sa nască Eu ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Cami2017 Cami2017 Buna ziua. Am o intrebare, simpla, dar calculata de mai multe ori imi da diferit mie fata de alte persoane pe care le.am intrebat. Am lucrat din iunie 2011 ... (vezi toată discuția)
Indemnizația creștere copil Ozzy2085 Ozzy2085 Bună ziua, urmează sa nasc pe 17 octombrie 2018 , am lucrat începând cu 01 mai (05) 2016 până pe 30 iunie 2017 . După care am intrat în șomaj ... (vezi toată discuția)