avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Raportare negativa eronata la Biroul de Credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Raportare negativa eronata la Biroul de Credit

Buna ziua,

De 2 saptamani am o mare problema cu societatea Ralfi Ifn, ma raporteaza negativ la Biroul de credit, desi nu am avut intarzieri mai mari de 30 de zile la plata ratei, am facut 4 solicitari telefonice deoarece nu au un sediu la care ma pot adresa fizic, in urma fiecarei solicitari, a 2 a zi rezolva problema, dupa care urmatoarrea zi iar ma raporteaza negativ.
Astazi am avut surpriza sa ma gasesec iar raportata.
Cum as putea sa rezolv aceasta situatie inadmisibila din partea unei unitati financiare.
Am facut diverse reclamtii a CSALB si ANPC.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Bună ziua, situația mea este nu doar delicata dar și complicata, ... Guest24 Guest24 Bună ziua, situația mea este nu doar delicata dar și complicata, in legătură cu creditele de consum. Totul a început în 2022, in luna iunie am ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac daca apar cu imprumut in biroul de credit fara ca eu sa fi luat acel imprumut Oana0113 Oana0113 Am o problema foarte mare, Am fost de curand la o banca pentru a face o cerere de imprumut. Cand au primit raportul de la biroul de credit surpriza, domna de ... (vezi toată discuția)
Biroul de credite cl710521 cl710521 Buna ziua, acum 2 ani am avut probleme financiare, lucru pe care l-am comunicat bancii la care aveam un credit de nevoi personale in derulare, propunandu-le ... (vezi toată discuția)