Am deschis un magazin on-line in ideea de a avea si eu un venit, deoarece am intrat in somaj, am o fetita in varsta de 2 ani si jum. si stau acasa sa o cresc;stiu ca nu am voie ca pfa sa am un venit mai mare de 500 lei pe 3 luni, dar fiind faptul ca sunt in somaj.
Problema e ca sunt foarte dezamagita, deoarece cei care mi-au facut magazinul virtual nu m-au atentionat ca mai trebuie sa caut si persoane care se ocupa cu optimizare seo si inscriere in directoare.
Am cautat , dar ma costa 500 EUR+TVA pe 1 an, altii cer 100 EUR /1 luna apoi cate 50 EUR- 2 luni si apoi nu se stie..
Din pacate , eu nu am avut aceste date initial; credeam ca imi fac magazinul si apar pe google; din pacate, folosind cuvinte cheie pe care le am in magazin, nu apar nicaieri.
Doar cei ce imi stiu site-ul ma vad; drept urmare, numai cateva rude au cumparat de la mine.
Sunt foarte suparata si dezamagita; ma gandesc deja sa -l inchid.
Eu am facut tot posibilul sa-l inscriu in directoare, dar tot nu apar.
Aveti vreo solutie pt mine sau sa ma gandesc la altceva sa imi vand produsele: cadouri?!
cunosc pe cine care m-a ajutat sa imi fac site-ul lucreaza ieftin, daca va intereseaza scrieti-mi mesaj privat.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Publicitate
Denidana
Buna seara!
Am deschis un magazin on-line in ideea de a avea si eu un venit, deoarece am intrat in somaj, am o fetita in varsta de 2 ani si jum. si stau ... (vezi toată discuția)
Magazin online
diana.iacob1
Buna ziua!
Doresc sa deschid un magazin online, insa fiind mai diferit decat celelate magazine, am nevoie de ajutorul dvs. Va voi explica care va fi mersul ... (vezi toată discuția)