avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... publicitate
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

publicitate

Buna seara!

Am deschis un magazin on-line in ideea de a avea si eu un venit, deoarece am intrat in somaj, am o fetita in varsta de 2 ani si jum. si stau acasa sa o cresc;stiu ca nu am voie ca pfa sa am un venit mai mare de 500 lei pe 3 luni, dar fiind faptul ca sunt in somaj.
Problema e ca sunt foarte dezamagita, deoarece cei care mi-au facut magazinul virtual nu m-au atentionat ca mai trebuie sa caut si persoane care se ocupa cu optimizare seo si inscriere in directoare.
Am cautat , dar ma costa 500 EUR+TVA pe 1 an, altii cer 100 EUR /1 luna apoi cate 50 EUR- 2 luni si apoi nu se stie..
Din pacate , eu nu am avut aceste date initial; credeam ca imi fac magazinul si apar pe google; din pacate, folosind cuvinte cheie pe care le am in magazin, nu apar nicaieri.
Doar cei ce imi stiu site-ul ma vad; drept urmare, numai cateva rude au cumparat de la mine.
Sunt foarte suparata si dezamagita; ma gandesc deja sa -l inchid.
Eu am facut tot posibilul sa-l inscriu in directoare, dar tot nu apar.
Aveti vreo solutie pt mine sau sa ma gandesc la altceva sa imi vand produsele: cadouri?!

Astept raspuns!
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Denidana , utilizator 16:35, 24 Noiembrie 2009
un sfat ar fi sa il inscrii gratuit pe diverse forumuri si site-uri de vanzari, licitatii. sigur o sa ai trafic mai mult si implicit ceva vanzari. nu te descuraja asa usor. mult succes
Buna!

Am facut asta, dar nu ma cauta nimeni.
M-am inscris si pe okazii.ro, am ieftinit produsele mult, dar degeaba.
Pe forumuri, la fel- nici un raspuns...

Multumesc pt incurajari; sunt foarte suparata acum!

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicitate magazin on-line Denidana Denidana Buna seara! Am deschis un magazin on-line in ideea de a avea si eu un venit, deoarece am intrat in somaj, am o fetita in varsta de 2 ani si jum. si stau ... (vezi toată discuția)
Vanzari "de masa" online pe siteuri specializate flodan flodan Buna seara. Am o mare dilema transformata acum in problema. Detin un magazin online prin intermediul caruia vand produse conform legislatiei din Romania - cu ... (vezi toată discuția)
Importuri extracomunitare PracticMan PracticMan Buna ziua, Fac parte dintre \"victimele\" recesiunii economice prin care trece Romania de ceva vreme. Dupa ce am lucrat douazeci de ani la o multinationala au ... (vezi toată discuția)