avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Buletin pierdut
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Buletin pierdut

Buna ziua! Am pierdut buletinul valabil , in italia. Nu pot pleca in romania pentru mai mult de 2-3 zile din cauza serviciului ,pentru a reface buletinul. Consulatul nu imi poate elibera un pasaport provizoriu daca am domiciuliu in italia si serviciul ? Cu ajutorul caruia as merge in romania sa depun actele pentru un nou buletin, fac o imputernicire sau m- as reintoarce dupa doua saptamani pentru al ridica . ? Exista aceasta solutie ? Nu am pe nimeni pentru imputernicire care sa depuna actele .
Ultima modificare: Miercuri, 24 Octombrie 2018
Comoroschi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Comoroschi , utilizator 01:27, 24 Octombrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu calatorie Vatra VIORICA Vatra VIORICA Daca pot calatori cu avionul din Italia spre Romania , cu Wizz, avind doar titlul de calatorie, buletin expirat. (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie minor 14 ani Gogolino Gogolino Buna seara.Poate cineva sa ma lamureasca intr-o problema ? Eu sunt romanca ,casatorita cu un italian si am un baiat care a implinit 14 ani in februaie. I-am ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa reînnoiesc pasaportul romanesc daca nu mai am domiciul in romania si am buletinul expirat? evalani85 evalani85 Buna seara, Am cautat informatii pe pagina oficiala a consulatului romanesc de la Roma dar cu prea putine raspunsuri. Traiesc in Italia de 12 ani, am ... (vezi toată discuția)