avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Nu potrecupera prejudiciul stabilit de instanta precum și suma poprita persoana vinovata nu plateste ce pot face? Eu sunt din Craiova persoana găsit a vinovata din Timisoara - proces sau executare silita? Executor din Craiova se poate?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:13, 25 Octombrie 2018
Aveti o hotarare pe care sa o puneti in executare? Nu prea se intelege despre ce este vorba.
Da, există o hot arate definitiva in favoarea mea.


Company Advising a scris:

Aveti o hotarare pe care sa o puneti in executare? Nu prea se intelege despre ce este vorba.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cazul acesta apelati la un executor judecatoresc pentru a executa silit debitorul. Puteti apela si la serviciile unui avocat si acesta se va ocupa de dosar si de relatia cu executorul, onorariul lui intrand in cheltuielile de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este normal ca banii câștigați într-un proces să fie virați la executorul judecătoresc și la avocatul care m-a reprezentat? Livan Livan Avocata mea mi-a zis ca trebuie sa fac cu dumneaei o procura notariala in care sa scriu ca sunt de acord ca bani sa mii vireze pe card si onorariu care i l-am ... (vezi toată discuția)
Am hotărâre judecătorească definitivă, însă debitorul nu deține bunuri care pot fi executate. ce e de făcut? Ro_mariana2006@yahoo.com Ro_mariana2006@yahoo.com După decizia judecătorească definitiva, executorul a procedat la recuperarea prejudiciului, insa debitorul nu deținea bunuri care sa poată fi executate. ... (vezi toată discuția)
Executare silita oana_cristia oana_cristia In urma unui proces civil, o persoana a fost obligata s[ pl[teasca cheltuieli de judecata in cunatum de 4100 ron. Executorul judecatoresc trimite notificare ... (vezi toată discuția)