avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Drepturi banesti copii nascuti in Italia
Discuție deschisă în Viata in Italia

Drepturi banesti copii nascuti in Italia

Am 3 copii născuți în Italia după nașterea celui de-al 3 lea ne-am retras în România.
Au drepturi bănești din Italia?
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 08:27, 29 Octombrie 2018
Nu cunosc. Din ce motiv credeti ca ar avea? Sunt cetateni italieni?
Ultima modificare: Miercuri, 24 Octombrie 2018
tgeorgescu, utilizator
Cei doi copii ai dvs. au dreptul la alocatie europeana (retroactiv pana la 5 ani) pentru perioada in care ati locuit in Italia, conditia fiind sa nu fi primit din Romania alocatie de stat pentru acea perioada. O alta conditie este sa fi avut unul dintre dvs (parintii) contract de munca inregistrat la INPS.

[ link extern ] /
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie italia mtheodora90 mtheodora90 Am locuit in Italia si am lucrat, dar fara forme legale, deci nu am primit alocatie pentru minorul din intretinere. Am revenit in Romania si vreau sa fac ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru copil nascut in italia vlad89 vlad89 Buna ziua. Ma numesc Vlad si am o fetita in varsta de 4 ani nascuta in Italia.De aproape 2 ani am revenit permanent in Romania si am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)
Mama in italia ametist ametist Va rog daca poate cineva sa -mi dea ceva detalii si sfaturi in urmatoarea problema: - o mama tanara naste in Italia. Are buletin de identitate italian, are ... (vezi toată discuția)