avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren agricol cu coproprietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren agricol cu coproprietari

Buna ziua,
Detin in proprietate, impreuna cu fratele meu, o suprafata de teren agricol extravilan, aflat in arenda la o societate agricola.
Documentul de proprietate este un act de mostenitor prin care terenul este impartit la 1/2 , pentru mine si fratele meu.
Detin documente cadastrale pentru toata suprafata.
Fratele meu vrea sa-si vanda partea adica 1/2 din teren.
Se poate face vanzarea fara iesirea din indiviziune?
Pot sa fac iesirea din indiviziune si intabularea pe numele meu a terenului ce-mi apartine, dupa vanzarea partii fratelui meu?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Vanzare teren cu coproprietari BALINT ELENA BALINT ELENA Buna ziua, Detin in proprietate, impreuna cu fratele meu, o suprafata de teren agricol extravilan, aflat in arenda la o societate agricola. Documentul de ... (vezi toată discuția)
Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele marian_badea marian_badea Buna ziua, Mama si sora ei decedate, detin un titlu de proprietate comun pt. 1.86 Ha teren arabil si 5000 mp padure. Ceilalati mostenitori din partea sorei ... (vezi toată discuția)
Varianta optima arlandh arlandh In baza legii 18/91, dintre urmasi (fii), 2 au facut cerere pentru reconstituirea dreptului de proprietate dupa tatal lor. Titlul a fost emis pe numele ... (vezi toată discuția)