avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cost vanzare teren extravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cost vanzare teren extravilan

Buna ziua. As dori sa stiu, cu aproximatie, la cat s-ar ridica taxele notariale aferente vanzarii unui teren arabil de 30 ari, situat la 15 km de Oradea, Bihor, sat Hidiselu de Jos. Pretul declarat de vanzator este de 20.000 lei.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:06, 24 Octombrie 2018
Cca 550 lei, daca pretul este real. Daca pretul este sub grila notariala locala, taxele se vor calcula la aceasta grila.
Intrebati un notar din Oradea.
Aceste taxe sunt in sarcina cumparatorului, daca in contract nu se prevede altfel
Ultima modificare: Miercuri, 24 Octombrie 2018
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil laura_agapy laura_agapy As dori sa stiu cat ar costa actele de vanzare- cumparare la notariat daca mama mea imi vinde mie casa. Casa are 80 mp iar terenul 187 mp. Ma gandesc ca poate ... (vezi toată discuția)
Taxe vanzare cumparare dlcodrut dlcodrut Am vrut sa cumpar un teren arabil, extravilan, situat intr-un sat (Mehala), de la periferia orasului Timisoara. Daca pretul de cumparare negociat cu ... (vezi toată discuția)
Terenuri supraevaluate in grila notariala din 2024 firma sc amt ... gigliola gigliola TERENURI SUPRAEVALUATE IN GRILA NOTARIALA DIN 2024 FIRMA SC AMT SRL A EVALUAT TERENUL EXTRAVILAN NEPRODUCTIV LA 8400 LEI / HA. ACEST EVALUATORI ISI BAT ... (vezi toată discuția)