Buna seara!
Am primit doua procese-verbale de contraventie constatate in acelasi timp, de acelasi agent constatator. Pentru a face plangere contraventionala, e nevoie sa fac tot doua sau pot face o singura plangere cu referire la ambele procese verbale?
Multumesc!
Art. 20, OUG 2/2001 Daca o persoana savarseste mai multe contraventii constatate in acelasi timp de acelasi agent constatator, se incheie un singur proces-verbal.
Ma gandeam ca ref la acest art, trebuiau constatate ambele contraventii in acelasi pv si as fi facut o singura plangere...de aici am initiat si intrebarea.
latka
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Articolul 31
(1) Impotriva procesului-verbal de constatare a contraventiei si de aplicare a sanctiunii se poate face plangere in termen de 15 zile de la data inmanarii sau comunicarii acestuia.
Nu exista decit plingere impotriva unui PV de contraventie, legea nu prevede, chiar daca a gresit agentul constatator, alta versiune.
Procedura
radu maria
Buna ziua! inca o intrebare.Care este modalitatea si termenul de depunere a plangerii contraventionale pt anularea unui proces-verbal de contraventie?multumesc! (vezi toată discuția)
Amenda
cristitotora
Am primit o amenda administrativa . Unde pot depuna plangere : la judecatorie sau la sectia de politie care a emis procesul verbal (vezi toată discuția)