avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Cum pot face succesiunea dupa tatal meu daca parintii mei au trait in concubinaj din 1978 anul nasterii mele, fiind casatoriti cu alte persoane.In anul 1996 tata cumpara apartamentul de la mama si automat de la sotul ei. In contractul de vanzare cumparare tatal meu cumparatorul este trecut casatorit dupa datele din buletin . In 2017 decedeaza si dupa 7 luni am deschis succesiunea lovindu -ma de problema acestei mentiuni din contract. Nu cunosc sotia tatalui si eventuali mostenitori in viata.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Octombrie 2018
BOSKY, utilizator

Alte discuții în legătură

Bunuri comune si proprii loredana69 loredana69 in 1987 tatal primeste un apartament de serviciu (MApN)in timp ce era casatorit cu mama mea .in 1991 cei doi platesc un avans pt achizitionarea acestuia si ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata! am nevoie sa ma ajutati in privinta unor lucruri ... Ionut2980 Ionut2980 Buna dimineata! Am nevoie sa ma ajutati in privinta unor lucruri pe care nu le cunosc destul de clar. Sunt singurul copil la parinti iar parintii au dobandit ... (vezi toată discuția)
Bunuri luate in concubinaj judecate pe vechile coduri loredana69 loredana69 in 1986 tatal meu primeste un apartament de la institutia unde lucra.la acea data parintii mei erau casatoriti .in 1992 cei doi platesc un avans de 10% apoi ... (vezi toată discuția)