avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plata in plus firma de recuperare
Discuție deschisă în Executare silită

Plata in plus firma de recuperare

Am observat din acte ca firma de recuperare si banca care a vândut creată către acesta au solicitat o sumă mai mare ca reprezentând debit restant.practic rate achitate integral la termen au fost trecute ca neachitate in documentele către recuperatori.
Banca nu mai operează în românia iar eu am plătit recuperatorilor sume care au fost achitate către banca. Ce este de facut in acest caz? Cum pot sa-mi recuperez ce am plătit in plus printr-o minciună a băncii rbs si firmei aps.
Cati ani au trecut de la plata?
Luna trecută a fost făcută ultima plata
Ati fost sub executare silita? Sau ati achitat de buna voie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema recuperare debit credit nevoi personale - procedura emijitaru emijitaru Buna seara . Tatal meu a contractat un credit nevoi personale in 2006 pe 4 ani . In 2007 el a decedat si avand o asigurare atasata creditului s-au icneput ... (vezi toată discuția)
Cont bancar blocat de primarie paula392 paula392 I decursul timpului am acumulat amenzi de circulatie in valoare de 800RON ( din care o amenda de 200 RON este platita insa se pare ca nu a fost inregistrata ) ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit transferat catre executor judecatoresc georgevasilescu georgevasilescu Buna ziua, Tatal meu a contractat un credit in valoare de 11.700 lei, pentru nevoi personale in anul 2007. In urma unor situatii neprevazute, a ajuns in ... (vezi toată discuția)