avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... contract de arenda
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

contract de arenda

Vå rog un råspuns concret. Se poate încheia un (nou-cel vechi a expirat) contract de arendå pentru o suprafatå de teren extravilan cu o firmå aflatå în insolventå ( cu dosar în instantå pentru intrarea în insolventå cerutå de niste creditori, persoane juridice ). Este vorba de R-AGRO SA FALCIU, judetul Vaslui.
Cel mai recent răspuns: acivic , utilizator 02:48, 27 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
PAI SI CARE AR FI AVANTAJUL DVS sa prelugiti contractul daca firma este in insolventa?
Merita ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Procedura insolventei are mai multe etape.
Daca societatea este in perioada de observatie sau in reorganizare puteti incheia contractul de arenda.
Daca societatea este faliment, nu.

Sper sa va fie de folos informatiile.
Multumesc pentru raspunsuri. Firma este in insolventa,in instanta, de mai mult de un an.Contractul mi-a expirat si aceeasi firma in insolventa,cu exact aceeasi denumire,mi-a trimis un nou contract.Eu am refuzat sa semnez acest contract insa directorul actual,care e acelasi dinaintea declararii insolventii,a promis ca va achita arenda in luna noiembrie a.c. pentru perioada anterioara (2016-2017) ceea ce nu cred.M-am inscris la masa credala (pozitia 37....) si pana nu se termina procesul nu cred ca se va rezolva ceva Minte ca sa ma faca sa semnez noul contract.Mi-a spus telefonic ca firma este in reorganizare,dar nu cred ca o firma poate fi in insolventa si in reorganizare in acelasi timp.Inca o data multumesc pentru timpul acordat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Octombrie 2018
acivic, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fila cec - semnata de administratorul judiciar alina_radu86 alina_radu86 Buna seara, Am in derulare un contract de prestari servicii cu o firma care a intrat in insolventa generala. Din cate am aflat inscrierile la masa credala ... (vezi toată discuția)
Solutionare arenda dragosb1984 dragosb1984 Buna seara. Am o intrebare referitoare la o problema (probabil des intalnita in tara noastra): mama mea detine o suprafata de pamant data de cativa ani la o ... (vezi toată discuția)
Plata drepturi de imagine jebeleanu jebeleanu buna ziua, in urma cu ceva timp firma la care lucrez s-a folosit de imaginea mea in scopuri publicitare ... fara ca eu sa semnez un contract in prealabil. de ... (vezi toată discuția)