Vå rog un råspuns concret. Se poate încheia un (nou-cel vechi a expirat) contract de arendå pentru o suprafatå de teren extravilan cu o firmå aflatå în insolventå ( cu dosar în instantå pentru intrarea în insolventå cerutå de niste creditori, persoane juridice ). Este vorba de R-AGRO SA FALCIU, judetul Vaslui.
Procedura insolventei are mai multe etape.
Daca societatea este in perioada de observatie sau in reorganizare puteti incheia contractul de arenda.
Daca societatea este faliment, nu.
Multumesc pentru raspunsuri. Firma este in insolventa,in instanta, de mai mult de un an.Contractul mi-a expirat si aceeasi firma in insolventa,cu exact aceeasi denumire,mi-a trimis un nou contract.Eu am refuzat sa semnez acest contract insa directorul actual,care e acelasi dinaintea declararii insolventii,a promis ca va achita arenda in luna noiembrie a.c. pentru perioada anterioara (2016-2017) ceea ce nu cred.M-am inscris la masa credala (pozitia 37....) si pana nu se termina procesul nu cred ca se va rezolva ceva Minte ca sa ma faca sa semnez noul contract.Mi-a spus telefonic ca firma este in reorganizare,dar nu cred ca o firma poate fi in insolventa si in reorganizare in acelasi timp.Inca o data multumesc pentru timpul acordat.