avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarație unica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarație unica

Bună ziua, Am reușit într-un final sa depun declarația unica,pe veniturile din jocuri de noroc, asta după ce am primit scrisoarea acasă de la Anaf! Am încercat în lunile de primăvară dar am avut parte numai de "eroare". Acum va rog sa îmi spuneți și mie pasii care urmează sa ii fac, adică după cât timp pot sa ma duc la fisc sa plătesc?! Este vorba de 9 lei din calculele mele..
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:58, 25 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acum daca ati depus declaratia unica pentru acea categorie de venituri realiate in 2017, veti primi pe spatiul virtual daca ati depus-o online sau acasa tiparita in plic daca ati depus-o la ghiseu, decizia de impunere in care scrie suma de plata cat si termenul in care sa mergeti la ei la ghiseu sa platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica Srb Srb Anul acesta am inteles ca este obligatoriu doar online depunerea declaratiei unice impozit venit Declaratia unica este depusa pentru venit din inchiriere ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit 2018 marivan marivan In martie 2018 am încasat contravaloarea pt vânzarea unor acțiuni. In 21.07. 2018, am completat pe site-ul ANAF formularul declarației unice la capitolul ... (vezi toată discuția)
Declarație fiscala pariuri online 2017 Cernea96 Cernea96 Am primit de la un site ca am scos pe anul 2017 o suma în valoare de 150 lei și trebuie sa o declar la Anaf, ce ma sfatuiti? (vezi toată discuția)