Bună ziua am o nelămurire mă puteți ajuta? Stau in chirie de un an jumate am un copil de 5 luni. Mi s_a întâmplat să rămân o lana restant la chirie și utilități, iar luna aceasta pe 12 am platit .problema e că daomna administrator mă scos iar restant pe luna aceasta.eu știu că am achitat tot până în prezent.eu in acest timp de un an jumate nu am primit nici o chitanță și nici bon de încasare. Observând problema care este logodnica mea ia cerut facturi și bon.din momentul in care i-am cerut tot timpul se comporta urât cu noi.acum ne presează cu suma de 611lei pentru a plăti.noi am cerut numărul de telefon al proprietarului și nu mi se dă.ne amenință că ne ea lumină și ne dă afară. Zilele astea nea adus o foaie cu somație de plată. Nu vrea să ne înțeleagă că până pe data de 9 nu avem bani. Nici bon la parcarea nu ne dă.platim 10 euro pe lună
Ce pot sa fac?
Buna dimineata,
Asa face aceasta administratora cu toti locatari, nu da chitanta pe sumele incasate de la proprietari/chiriasi?
E vina dvs. ca ati acceptat sa platiti fara chitanta...
Eu zic sa stati de vb. cu presedintele asociatiei, sa.l intrebati de ce procedeaza asa aceasta administratore...?
La un prieten administratorea a furat... in jur de 100000 de lei dar macar ea emitea chitante, cu toate ca nu depunea banii in contul asociatiei si nimeni nu a verificat asta...
Cat despre datul afara... mai greu sa o poata face ea...