avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daune morale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daune morale

Sunt parte vătămată a unui proces și am de primit daune morale,procesul este soluționat dar nu specifică până când trebuie să-mi plătească daunele,ce e de făcut?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:37, 25 Octombrie 2018
Mergeți cu hotararea la executor daca nu duce la indeplinire obligatia de buna voie.
Nu pierdeti timpul mergeti la un executor care va face demersurile necesare,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs?! zorro22 zorro22 buna ziua, sunt parte vatamata intr-un proces penal (inselaciune)...s-a dat verdictul de vinovat pentru invinuit cu obligativitate de plata a daunelor si ... (vezi toată discuția)
Sentinta de condamnare si obligarea la despagubiri materiale si morale-cum procedam? cipriang4s cipriang4s buna ziua pe 7 iunie am avut ultimu termen in proces ,inculpatii au fost pedepsiti cu pedeapsa cu inchisoarea cu suspendare si obligati la plata cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Vreau lamuriri ContSters200442 ContSters200442 bunicul meu a primit 6 ani inchisoare pentru violul (art.197 C.p.) TENTATIVA si este obligat să plătească acestora cu titlu de daune morale suma de 30.000 ... (vezi toată discuția)