avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am dat teapa pe olx
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am dat teapa pe olx

Deci am facut schimb cu cineva pe olx, eu un hanorac fake, el unul legit. Si mi l-a trimis, si eu la fel. Se poate intampla ceva? I-am ous poze reale, si el mi-a trimis coletul mie. Pot patii ceva?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 20:51, 25 Octombrie 2018
O singura plangere pentru escrocherie nu este o escrocherie, ci un litigiu in drept civil. Politia se sesizeaza de la zeci de plangeri in sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa pe olx Ionut120797 Ionut120797 Buna ziua! Duminica m-a sunat un respectiv pentru telefonul meu de pe olx. Mi-a spus sa facem un schimb. Eu sa ii trimit telefonul meu si el mie in aceeasi zi ... (vezi toată discuția)
Problema cu un ceas trimis in japonia! urgent Alexbb Alexbb Buna ziua, am o problema mai delicata. Acum cateva zile am trimis un ceas cuiva din Japonia, ceas pe care l-am comandat de la alta persoana. Banii au fost ... (vezi toată discuția)
Problema cu un ceas trimis in japonia! urgent Alexbb Alexbb Buna ziua, am o problema mai delicata. Acum cateva zile am trimis un ceas cuiva din Japonia, ceas pe care l-am comandat de la alta persoana. Banii au fost ... (vezi toată discuția)