avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Avertisment sau amendă
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Avertisment sau amendă

Pe 23 oct.2018,pe firmă(bar de zi)de la politia economică,am primit o amendă de 3000 lei,după un control amănunțit,si totul ìn regulă,spunìnd că nu am contract cu uniunea compozitorilor! Această faptă nu se putea.cu avertisment! Menționez că am primit un proces verbal demodar,indescifrabil,pe care.nici la primărie,nici la trezorerie nu am putut plăti! Ce pot face?ce drepturi am? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Andrei Stefan Placinta , Avocat 18:06, 25 Octombrie 2018
sa contestati in instanta amenda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala rios rios Salutare ! Am o mare nelamurire ! In urma cu aproximativ 1 an lucram ca si lucrator comercial la o societate,mai exact ,barman ! La un control de rutina al ... (vezi toată discuția)
Amenda in parcare kaufland denisimona denisimona Buna seara, in aceasta seara am luat amenda in parcare la Kaufland pentru ca am parcat pe ultiml loc pentru persoane cu dizabilitati, dupa el urmand cele ... (vezi toată discuția)
Demolare debara fara autorizatie genessis63 genessis63 In apartamentul propietate personala am demolat 2 debarale din bca. Am fost amendat cu 3000 ron, vecinii stiu de ce :( . Mentionez ca nici un inspector nu a ... (vezi toată discuția)